tiistai 19. heinäkuuta 2011

Kuulumisia

Heipä hei, äänensä menettänyt väsynyt matkaaja täällä.
Olin siis viime viikonlopun Turussa Animeconissa yhdessä Mankan ja Nallen kanssa. Omasta kamerastani loppui kuitenkin akku lauantaina, enkä muutenkaan räpsinyt kuvia paljon mistään mutta postailen conista ainakin muutaman asukuvan ja sen sellaista heti kun saan kuvia käsiini ja muoksittua!

Menetin tosiaan mystisesti ääneni lauantaina ja kuulostan raskaansarjan tupakoitsijalta. Hiukan hävetti jutustella uusille ihmisille... Nyt pari päivää teetä, kurkkupastilleja ja puhettomuutta aaaaah. 

Conissa ainuaksi cossaajista otetuksi kuvaksi jäi Hizakista ja Terusta otettu kuva, yritin bongailla erityisesti ao no exorcist ja tiger & bunny cossaajia mutta niitä oli kovin vähän ja nekin jotka näin kulkivat isommissa porukoissa etten uskaltanut mennä pyytämään kuvia, hahaha.
Animecon alue oli hiukan sekava kun käytössä oli useampi rakennus ja esim. Caribia Areena oli aivan erillään muista rakennuksista. Plussaa oli kuitenkin se että myyntipöydät oli jaettu useampaan tilaan, ei ollut niin ahdasta. 
Ohjelmaa tuli seurattua HYVIN vähän; kävimme katsomassa Cosplay-kisan, siinä se. Satuimme myös näkemään jonkun hetalia-aiheisen jutun, en vain muista mikä se oli :D. Se oli hyvin toteutettu! 
Hengasimme suurimman osan ajasta tuttavien myyntipöydillä ja nurmella löllien ja tuijotellen ohitse lipuvaa conimassaa.

Täytyy kyllä myöntää että vaikka olenkin oikein erittäin kiinnostunut ja olen seurannut animanga maailman menoa jo useita vuosia, coneissa ei yleensä ole minulle paljoakaan tarjottavaa. Menen jos tuttuja on menossa eli hengaamaan paikanpäälle ja tsekkaamaan myyntipöytiä. Onhan se taas tietenkin yksi tekosyy laittautua oikein kunnolla, hah.

Voisinpas tähän loppuun nakata asukuvan tältä päivältä!

Ostin tuon mekon Turussa ollessani Zarasta! Oijoi, olen onnellinen.
 
 Kokeilin laittaa etuhiukseni eritavoin, en tiedä näyttääkö hyvältä vai ei...


Mutta taas, pikaisiin kuulumisiin!

•janjan•

2 kommenttia:

  1. On vallan ihana lookki sinulla. Pukeutuisin itsekkin nuin. :) <3 Meh like it!

    VastaaPoista