perjantai 22. heinäkuuta 2011

Animecon 2011 Turku

Jup, eli luvattuja asukuvia~!
Perjantailta en saanut asukuvaa otetuksi lainkaan, mutta en sinä päivänä viitsinyt edes laittautuakkaan huonon sään vuoksi. Hauskaa on kyllä se, että tämän vuoden conissa molempina päivinä joina loleilin oli ylläni Enfant Terriblen Hui Lai Leen tekemät hameet :D. Kyseiset hameet ovat vain yksinkertaisesti suosikkini kaikista lolita vaatteistani, ovat muuten ne ensimmäisetkin.

Lauantai
 Viihdyn maanläheisissä sävyissä ja rakastan punaista joten koitin tehdä niin näköiseni asun kun sain aikaiseksi, hah. Olisin tosin halunnut käyttää eräitä toisia kenkiä, mutta päivä 10cm koroilla ei houkutellut :D.
Eräs henkilö coni-alueella illasta kyseli että mahtaisiko asuni moria olla... aijai.
Hameessa oleva pitsirusetti on omaa käsialaa, se oli sellainen päivä ennen conia aikaan saatu pieni yksityiskohta joka ei ollut täydellisesti tehty, mutta toimi oikein hyvin! Vielä kun hameessakin on kukkakuvion lisäksi pitsirusetteja.
 Yltä löytyy:
Hame: Hui Lai Lee
Vyö: Seppälä
Hattu: Lindex
Kengät: Anttila
Sateenvarjo: Metamorphose temps de fille
Kaikki muu on löydetty vähän sieltä sun täältä.

 Sunnuntai
Aa, nyt hiukan harmittaa etten huomannut paitani menneen huonosti ja alushameeni lässähtäneen...
Olen vannonut etten pukeudu enään sweettiin, jossa ei ole lainkaan mitään tummempaa sävyä kuten mustaa tai punaista. Noh, mitä sitten teinkään?
Asuni ideana oli se, että pukeuduin vuoden 2009 animeconiin samaan tyyliin. Minulla oli silloin huonot kengät ja se jäi vainoamaan, hahaha! Piti siis korjata asia nyt kun olen saanut kunnon lolikengät!
En oikeastaan viihdy kokonaan nuin vaaleista sävyistä koostuvissa asuissa ja olin tuonakin päivänä ehkä hiukan epävarma että näyttääkö tämä nyt hyvältä, mitäs mieltä olette?
Näytämpä muuten ärsyyntyneeltä kuvassa...
Asussa siis:
Hame: Hui Lai Lee
Kengät: Montreal
Paita: Anna House
Sukat: Stockmann
Sateenvarjo: Meta
Tämä siis aconista 2009.
Täytyy vielä sanoa että tuolloiset hiukseni olivat mielestäni aivan ihanat, eivät edes vaatineet lainkaan laittamista D:!

Ja kuten aina, pikaisiin kuulumisiin :>.


•janjan•

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti