sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kuopio seikkailuja 13.-14.7. osa 2/2

Jep toinen postaus kaikesta muusta Kuopiossa tapahtuneesta!
Kerrottakoon matkasta että lähdimme tosiaan lauantai aamutuimaan Mankan kanssa kohti rautatieasemaa puolikuolleina ja sitä hehkeämpinä saavuimme yhdeksitoista Kuopioon jossa kamojamme aseman säilöön tunkiessa Mankka sai kunnon herätyksen, kun tajusi ysi tohtoria cossaavan henkilön laittamassa kamojaan sinne meidän viereseen kaappiin. 
Asemalta porukkaan liittyi myös Sasse joka johdatteli meidät kunniakkaasti mäkkäriin 
ostamaan nugetteja ja euronjuustoja, laatua laatua! 

Conipaikka oli sinänsä jees, kaikki oli yhdessä rakennuksessa ja ulkona oli tilaa viipotella puistikoissa. Ensiksi vain tuntui ihan hirmusen sokkeloiselta koko rakennus! Mutta kyllä se siitä sitten hetken seikkaillessa. 
Hotellihuoneeseen sai avaimet vasta kolmen jälkeen jolloin oli myös cosplay-kisa, joten alkuostokset tehtyämme menimme piknikkeilemään conialueelle olihan aikaakin vielä muutama tunti ennen kisaa.
Nuo milky matcha karkit on liian hyviä!!
Sasse osti laamalle alpakan, nimekseen se sai Edgar (❁´◡`❁)
Haikeaa cossaajien kyttäystä
Kisan jälkeen otimme Mankan kanssa hatkat hyläten Sassen kavereittensa pariin. Olin tsekannut reitit jo googlemapsilla aikasemmin mutta paikanpäällä tuntu vähän eriltä ja alkumatka olikin jonkinlaista haparoimista kunnes pääsimme Minna Canthin kadulle ja mitäs sieltä vastaan tulikaan!
Itse en Canthista paljoa tiennyt, mutta Mankka oli perehtynyt henkilöön paremmin ja kertoi tietämättömälle yhtä sun toista. Kävelimme asemalle kamojamme noutamaan ja siinä samalla vippaloimme puiston läpi missä näitä Canthin lausahduksia oli kiinni penkkien selkänojissa.

Hotellihuoneemme oli varsin mukava ja ihan perus, siellä oli amme josta Mankka etenkin innostui suuresti!! 
Hotelli fiilistelyä siis~

Palasimme pian pienen kunnostautumisen jälkeen takaisin conialueelle jossa paikat olivat jo vähän tyhjenemässä päivän tullessa kohti loppuaan mutta jäimme piknikkeilemään alueelle.
Muutama kuva loppupäivältä kas näin!
siirious bisnes
hyi pizzaaKylpemisen jälkeen lähdettiin seikkailemaan öisiä hotellin käytäviä ja otettiin paljon kuvia mutta ne löytynee kertakäyttökameroiden uumenista, jäämme siis odottelemaan.

 Viimoisia peilikuvia hotellilta ennenko laitettii kamppeet kasaa ja läksittiin.
Oli muuten samperin hyvä aamupala tuol ko aijemmin yöpyny pienemmissä paikoissa joissa aamupalalta löytyy ehkä leipää ja keitettyjä kananmunia!! Söin liikaa mutta hyvä niin.
Sellaista oli siellä, ehkä olen tunkenut nyt tarpeeksi kuvia yhteen postaukseen!

Vielä kuva kaikesta mitä käteen jäi matkalta ja heissulivei ystävät hyvät!

•janjan•

2 kommenttia: