perjantai 15. maaliskuuta 2013

Täällä taas!

Heipparallaa!!
Viime postauksesta onkin ehtinyt kulua jo tovi ja meinasin jo laittaa lapun luukulle mutta EHEI! Jatkanpas vielä sittenkin :>. Elelin hiukan ahdsitavia ja hiljaisia aikoja mutta kenties auringosta johtuen olen saanut taas inspistä ja uutta puhtia bloggailuun! Hahaha...

Viikonloppuna päätimme toteuttaa Mankan kanssa aikaisemmin suunnittelemamme yöisen pulkkareissun torin rannalla olevaan pieneen mäkeen! Oli aika jännää ja pari venäläisturstia tuli pyytelemään liukuria lainaan puhuivat enkkua sen verran että sanoivat one :DD. Huomasimme myöhemmin että siellä oli kyl saavillinen liukureita syrjässä.... Sitten piipahdimme thaikkulaiseen syömään jonka jälkee jatkoimme viilenneessä yössä kohti Mankan kotia sumuisia siltoja pitkin, oli pelottavaa!
Viime viikonloppuna tuli myöskin samaisena päivänä miittailtua mukavassa seurassa kahvila Antellin uudistuneissa tiloissa. Päivä oli erittäin mukava ja sää suosi meitä jeps! Kahviloinnin jälkeen jatkoimme selailemaan vaatteita ja tämän jälkeen menimme pieneksi huvenneen porukan kanssa mäkkäriin jossa myyjä vähän kehui kampaustani ah.

Asukuvaa ja yltä löytyy mm. Bodylinen hame ja KappAhl:n paita
Kuvista kiitos Sallalle!!

Tuona samaisena viikkona siskoni piipahti lomailemassa luonani, tai no äitin luona, olen punkannut täällä viimeiset neljä kuukautta oman kämppäni ollessa rempan alaisena mutta piakoin luulisin saavani sen takaisin!
Minulla oli kuitenkin haastattelu Wankkurin-pajalle jonne en tullut suuren hakiamäärän takia valituksi mutta tulipahan yritettyä! Sinä aamupäivällä piipahdettiin Mankan ja Taanan kanssa Katu Kahvilassa aamupalalla, mukava paikka pieni mutta viihtyisä eikä hirveän kalliskaan :,D. Otettii mankan kanssa mustikka smoothiet jokka oli tosi jees!

Haastattelun jälkeen piipahdimme tässä vastikään avatussa Yuki Sushissa josta suurena sushin ystävänä pidin kovasti tottakai~
Homnom.

Siinäpä kuulumisia viimeviikolta, näkemisiin!

•janjan•

3 kommenttia:

 1. mun oli kans tarkoitus käydä yuki sushissa synttäripäivänä mutta päädyttiinkin sitten muualle. Olisi kiva käydä testaamassa paikka!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SUOSITTELENNNnnnn lyöttäydy laaman seuraan! aattelin taas kävästä siel koska ah sushi my love~
   ps. blogger ei anna miu seurata siun blogia joka on varsin mukava :(((

   Poista
  2. Mikä bloggerilla on mua vastaan :(

   Poista